Plán revizí a kontrol na rok 2020

Vážení členové výborů společenství a samospráv,

 předkládáme Vám návrh plánu revizí, kontrol a prohlídek na rok 2020, který byl sestaven na základě naší evidence protokolů z revizních zpráv a kontrol. V plánu jsou zahrnuty požadavky na zákonné revize, kontroly a prohlídky, které je nutné v uvedených termínech roku 2020 realizovat. Upozorňujeme Vás, že ceny uvedené v návrhu plánu jsou pouze orientační.

Návrh plánu revizí, kontrol a prohlídek je umístěn na Zákaznickém portálu v bloku technické údaje, roční plán revizí, kontrol a prohlídek. Žádáme Vás o projednání zaslaného návrhu plánu v rámci Vašeho SVJ, SA na shromážděních, nebo schůzích. Po projednání návrhu plánu a jeho odsouhlasení, zašlete prosím návrh zpět do 31. 12. 2019. Schválený plán lze zaslat elektronicky prostřednictvím Zákaznického portálu, na e-mail: zakaznickecentrum@skodovak.cz, popř. doručit osobně na recepci družstva.
              Současně Vás žádáme, aby na průběžné opravy, které nejsou obsaženy v návrhu plánu, jste zasílali žádanky oprav s dostatečným předstihem tak, aby mohlo dojít k řádné technické přípravě
a zajištění oprav ze strany pracovníků SBD Škodovák, nebo případnému využití kapacit dodavatelských firem.
              Věříme, že pochopíte závažnost plánovaných revizí, kontrol a prohlídek a Vaší aktivitou výrazně přispějete k udržování dobrého technického stavu Vašeho domu.
              Děkujeme za pochopení a jsme s pozdravem
                                                                                                                          Technický úsek SBD Škodovák

Vloženo: 21.10.2019

Novinky - STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO ŠKODOVÁK

2022 ©SBD Škodovák, Plzeň & Evanek Web Design Studio